Arisha ;]
Welcome to Arisha's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?





Smile :)


Kontes Belog saie comel kankan ?
Tuesday, 26 April 2011 | 0 comment(s)
Salam u all :D
HAHA, tak tahu kenape & mengape ttbe na join kontes nei :)
Btw, sukha gila kontes nih :)


Justin Bieber kata; Whoa, wad`a awesome contest :)

Sukong-2 :))


SYARAT-SYARAT yang mudah lagi senang:  
  1. jadi follower blog Nadd dan Tasha (WAJIB)
  2. tulis satu entry pasal contest ini dengan tajuk contest "belog saya comel kan?"
  3. paste-kan banner kat atas itu pada entry korang dan link-kan sekali
  4. tag kepada TIGA orang dan makesure dorang tau, okey?
  5. lastly, tinggalkan komen anda beserta URL blog pada entry ini atau entry di blog Nadd untuk memudahkan kami terbang terus ke belog comel anda tu (:
TARIKH TAMAT: 12 JUN 2011


Okeeh, mahu tag ;


Bubyie :)
Selamat B`kontes 





Older Post . Newer Post